Novinka

Rozmarné Cuvée JM 2021

Nadační fond Jiřího Menzela

Jsme hrdí, že Vám můžeme představit naší spolupráci s nadačním fondem Jiřího Menzela, jejíž ředitelkou je paní Olga Menzelová. U příležitosti výročí nedožitých 85. narozenin pana Jiřího Menzela vznikla limitovaná edice červeného vína Rozmarné Cuvée. WILOMENNA věnuje z každé prodané láhve do nadačního fondu 50 Kč, aby tak podpořila dobrou věc.

Jak to začalo...

Založení Nadačního fondu Jiřího Menzela vychází z extrémně složité situace, kterou Olga Menzelová s Jiřím Menzelem zažívali. Po dobu tří let byl odkázán na 24 hodinovou péči druhých, dva roky strávil doma.

Olga Menzelová si byla plně vědoma toho, že bez svého zaměstnání, úspěchu a úspor, které měl Jiří Menzel pro své dcery na studium, tohoto komfortu nikdy nedosáhnou.

Vypadá to, že když je na vás mediálně vidět, máte nepřeberné množství finančních prostředků, to ale zkrátka není pravda. A tak jedním z cílů nadačního fondu Jiřího Menzela je vybírat prostředky pro významné umělce, kteří se ocitnou v situaci podobné té, do jaké se dostal Jiří. Aby tito umělci měli tu možnost, kterou Jiří s Olgou si poskytli vlastními silami. Aby mohli spokojeně a důstojně dožít.

Další novinky